Het laatste nieuws

Do-in Yoga workshop
24-03-2019

Do-in Yoga workshop

Wat is Do-In yoga? Do-In Yoga is een beweegvorm gebaseerd op de Chinese Geneeskunst, de theorie van Yin en Yang en de 5-elementenleer. Do-In Yoga activeert het zelf-genezend vermogen van het lichaam, waardoor het een diepgaand, helend effect heeft op je gezondheid. Je krijgt meer energie, je lenigheid en flexibiliteit verbetert en je staat fysiek, mentaal en emotioneel krachtiger in het leven. Het helpt je om inzicht te krijgen in Jezelf.

 

Wat gaan we doen?

Een combinatie van vloeiende bewegingen, kracht-opbouwende oefeningen, balansoefeningen, strekkingen, visualisaties en meditatie laten je hele lichaam én geest in beweging komen. Op een praktische en speelse wijze leer je hoe is om de theorie van Yin en Yang en de 5-elementen in jezelf te ervaren.

 

Voor wie is deze Workshop? Iedereen kan Do-In Yoga beoefenen. Klachten en blessures vormen geen belemmering. Het gaat niet om het uiterlijk van de houding, maar om hoe jij je lichaam ervaart. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de uitvoering.

 

Wie geeft deze Workshop?

Mijn naam is Nathalie van Emmerik (1986). Do-In Yoga is voor mij deel van Bewust Leven. Het maakt dat ik weet wat ik nodig heb, waardoor ik me gezonder, krachtiger en gelukkiger voel. Het brengt mij in verbinding met mijn eigen Wijsheid. Die ervaringen en wijsheid wil ik graag met jou delen. Vanuit mijn intuïtie, in combinatie met de kennis uit mijn opleiding tot Shiatsu Therapeut en Do-In Yoga docent, geef ik mijn lessen vorm met veel empathie, creativiteit en enthousiasme. Het is mijn passie om jouw je eigen Bewegingsvrijheid te laten ontdekken. Om je in contact te laten komen met de Wijsheid van jouw lichaam.

 

Wat heb je nodig: Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem een trui of dekentje mee voor tijdens de eindontspanning. Als je zelf een (meditatie)kussentje hebt, dan is het prettig als je dat mee kunt nemen. Yogamatten zijn aanwezig.

 

Waar & Wanneer:

Dans- en sportstudio Total Move

Zondag 24 maart 2019 van 13:00 uur tot 14:15 uur Menneweg 107 in Sassenheim

Kosten: 7,50 euro voor leden van Total Move 15,00 euro voor niet-leden

Aanmelden voor deze workshop via de kalender in fitmanager. Geen lid? Meld je dan aan d.m.v. een mail te sturen naar : info@totalmove.nl