Mouna Serhani

Docent Salsation

Mijn naam is Mouna Serhani.Toen ik op 7-jarige leeftijd, op het podium van de basisschool mocht dansen voor al onze leraren en leerlingen, wist ik al dat dansen mijn passie was. Dans was voor mij het beste wat mij was overkomen, ik kreeg zelfvertrouwen en wilde alleen maar meer.

In 1997 begon ik met stijldansen om mijn danshouding te verbeteren en werkte aan de technieken. Ik volgde de opleiding streetdance bij Fafa Den Haag zodat ik mijn skills kon uitbreiden. Uiteindelijk merkte ik dat dansen in latinstijlen meer bij mij paste en in 2010 behaalde ik de certificaat van Beto, de oprichter van Zumba. Hier kon ik mijn enthousiasme en energie in kwijt en genoot ik van verschillende stijlen. 

In 2013 deed ik mee met Salsation (YouTube filmpje 'la Casa') bij Alejandro in Nederland en vanaf dat moment was ik verkocht. Ik wil dolgraag mijn passie met jullie delen.

Het doel van mijn les is om samen met jou plezier in dans te voelen en volop te genieten. In mijn les zijn wij bezig met techniek en muzikaliteitsgevoel van de dansnummers te ervaren.

Op dit moment geef ik elke maandagavond Salsation les bij Total Move Sassenheim.

Dans met mij en ervaar wat Salsation voor jou betekent.