Ook in huis

Bent u geïnteresseerd in één van de onderstaande mogelijkheden?
Stuur ons dan een mail naar info@totalmove.nl

Huur
Bent u op zoek naar een ruime locatie? Onze studio’s zijn te huur voor feesten en partijen.

Partijen
Vier je (verjaardag)partij bij Total Move! Met minimaal 8 vrienden en vriendinnen dansen wij op de favoriete hits van de jarige. Halverwege rusten we even uit met iets te drinken & lekkers.  Je mag zelf de lesstijl kiezen, wil je een stoere hiphop dans, breakdance, ballet of zumba... alles is mogelijk. De dansfeestjes worden georganiseerd op vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag en duurt 1,5 uur. 

Bedrijfsworkshops
Total Move verzorgt workshops bij u op locatie of in één van de studio’s. De workshops worden afgestemd op het gewenste niveau, intensiteit en stijl. 

Workshops op scholen
Wij bieden workshops aan op het basis- en middelbaar onderwijs. Zowel losse als een reeks lessen. Indien gewenst worden de workshops afgesloten met een kleine voorstelling.

(Openings)dans bruiloft 
Hebben jullie trouwplannen? En willen jullie de dansvloer openen met een spectaculaire openingsdans?Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij maken een bruiloftsdans op maat, van een Cha-Cha-Cha, Rumba tot een stoere hiphopdans.Voor bruidsparen die een mooie openingsdans willen, verzorgen wij stijldanslessen. De lessen worden ingepland op een dag en tijd die u goed uitkomt! U levert de muziek aan en wij creëren een choreografie voor u.

Sportmasseur
Total Move Sassenheim heeft een sportmasseur in huis voor leden en niet-leden. Massagepraktijk 'Daan Heemskerk' verzorgt zowel ontspannende als activerende massages. Neem contact op met Daan Heemskerk en plan een afspraak in op een tijd die goed voor u uitkomt. Bekijk of zoek contact via de facebookpagina of maak gebruik van het volgende mailadres: dcheemskerk95@gmail.com

Diëtist
Op zoek naar een Diëtist? Total Move Sassenheim heeft een diëtiste praktijk onder het dak.Voor meer informatie ga je naar www.voedingsstijl.nl of mail je naar mirjam@voedingsstijl.nl