After School Academy

After School Academy
After School Academy

After School Academy

Informatie

Welkom bij de After School Academy; de vooropleiding van Total Move!

De ASA is een talentontwikkelingsprogramma voor de jeugd tussen de 8 en 18 jaar oud. Waar de ene leerling zich voorbereidt op het dansvervolgonderwijs (MBO, HBO), maakt de ander van zijn passie zijn beroep, terwijl het voor weer een andere leerling een enorme uitlaatklep is. Je volgt meerdere danslessen per week, krijgt persoonlijke begeleiding en neemt deel aan optredens binnen en buiten de studio. De ASA staat voor jouw talent, jouw ambitie en jouw danstoekomst. 

School en dans

Volg 3 tot 11 uur danslessen per week en creëer jouw persoonlijke After School Route samen met ons ASA-team! Met een dosis motivatie, goede planning en begeleiding is ASA dé plek om jouw dansdroom te volgen.

Docenten

Je ontwikkelt je techniek, je eigen dansstijl en maakt kennis met beroepsmogelijkheden in de dans, onder begeleiding van professionele en ervaren dansdocenten.

Verschillende stijlen

Je leert verschillende dansdisciplines en technieken. Elke stijl vereist een andere werkwijze, docent, discipline en niveau. Leer als een kameleon van kleur te veranderen en maak alle dansstijlen eigen.

Omgeving

De lessen worden gegeven in de studio van Total Move. Ook op zaterdag is er 2 uur selectietraining. Door vele uren samen te trainen en dezelfde passie te delen, is een omgeving van vertrouwen erg belangrijk. De studio is de plek waar onze ASA-dansers zichzelf kunnen zijn, elkaar respecteren en het beste in elkaar naar boven halen.

Gezonde balans

Je krijgt hulp bij jouw fysieke en mentale gezondheid door samenwerkingen met professionele sportdocenten en voedingsdeskundigen.

Projecten, optredens en voorstellingen

Doe mee aan projecten binnen en buiten de studio en dans meerdere choreografieën tijdens de eindvoorstelling! Daarnaast organiseert ASA elk jaar in december een eigen danspresentatie, bezoekt ASA dansvoorstellingen in het theater en biedt ASA de mogelijkheid om dansacademies te bezoeken. Wil jij ook wedstrijden dansen? Combineer dan het ASA-programma met de Total Move wedstrijdteams.

Audities

Aanmelden voor de audities van seizoen 2024/2025 kan via asa@totalmove.nl. Je kunt ook het formulier hieronder invullen.

Auditie data: 8 en 29 juni 2024

8 t/m 12 jaar: 11:45-12:45

13 t/m 18 jaar: 13:00-14:00

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

After School Academy

Tarieven

Deze les valt binnen een pakket. Informatie over de pakketten vind je door te klikken op de volgende link: tarieven & pakketten.

After School Academy

Team