Reglement

Op deze pagina vind je ons reglement. 

Inschrijving Total Move:

  • Ga naar www.totalmove.nl en klik op 'inschrijven';
  • Je ontvangt een mail van het ledensysteem met een link op het opgegeven emailadres;
  • Via deze link, kun je jouw account bevestigen. Vervolgens is het mogelijk om de 'Total Move' app te downloaden;
  • De betalingen van het abonnement gaan via dit account. 

Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar na een afname van minimaal 3 maanden. Volwassenen leden kunnen t/m juli gebruik maken van onze lessen (in augustus vindt er geen incasso plaats, maar kun je je wel aanmelden voor het zomerrooster). Wil jij tussentijds in een seizoen jouw abonnement upgraden of downgraden dan is dit mogelijk met in acht neming van het opzegtermijn. De danslessen worden gegeven tijdens de geopende schoolweken. Een maandabonnement wordt automatisch verlengd, tenzij jij via de mail of in jouw account aangeeft te willen afmelden. Zeg jij op voor de 8e van de maand? Dan geldt het opzegtermijn nog voor de huidige maand. Je kunt je abonnement beëindigen door ons een mail te sturen of dit aan te geven in jouw account. *M.u.v. het ASA-abonnement, dit lidmaatschap ga je aan voor een geheel seizoen. 

Een seizoensabonnement is voordeliger, maar niet tussentijds opzegbaar. Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een blessure, kunnen de gemiste lessen omgezet worden in een tegoed voor het volgende seizoen. Na 1 januari sluiten wij alleen nog maandabonnementen af. Wil jij tussentijds in het seizoen jouw abonnement upgraden, dan is dat mogelijk op aanvraag. Indien jij in het volgende seizoen geen gebruik meer wilt maken van ons aanbod, dien je in de laatste maand vóór de start van het nieuwe seizoen, je abonnement te beëindigen via je account of door ons te mailen. Indien wij geen afmelding, omschreven als hierboven, ontvangen of niet tijdig ontvangen, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd.

Wij hanteren eenmalig inschrijfgeld van 19,50 euro.

Indien de betaling niet op tijd wordt voldaan, maar de lessen wel worden gevolgd, brengen wij administratiekosten in rekening.  

Bij het afsluiten van een abonnement ga je ermee akkoord dat er in tijden van een pandemie online of buitenlessen gegeven worden. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats.