Reglement

Op deze pagina vind je ons reglement. 

Inschrijving Total Move:

  • Neem contact met ons op en wij versturen jou het digitale inschrijfformulier;
  • Je ontvangt een mail van het ledensysteem met een link op het opgegeven emailadres;
  • Via deze link, kun je jouw account bevestigen. Vervolgens is het mogelijk om de 'Total Move' app te downloaden;
  • De betalingen van het abonnement gaan via dit account. 

Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar na een afname van minimaal 3 maanden*. Volwassen-leden kunnen 11 maanden gebruik maken van onze lessen (geen lessen in de maand augustus i.v.m. vakantie). De jeugdlessen worden gegeven tijdens de geopende schoolweken. Een maandabonnement wordt automatisch verlengd, tenzij jij via de mail of in jouw account aangeeft te willen afmelden. Zeg jij op voor de 8e van de maand? Dan geldt het opzegtermijn nog voor de huidige maand. Je kunt je abonnement beëindigen door ons een mail te sturen of dit aan te geven in jouw account. *m.u.v. het ASA-abonnement. Dit lidmaatschap ga je aan voor een geheel seizoen. 

Een jaarabonnement is niet tussentijds opzegbaar, maar heeft wel een fikse korting. Volwassen-leden betalen 10 maanden lesgeld en kunnen 11 maanden sporten, dit betekent 1 maand gratis sporten. Onze jeugdleden betalen ook 10 maanden en krijgen de overige weken gratis. Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een blessure, kunnen de gemiste lessen omgezet worden in een tegoed voor het volgende seizoen. Na 1 januari sluiten wij alleen nog maandabonnementen af. Indien jij in het volgende seizoen geen gebruik meer wilt maken van ons aanbod, dien je in de laatste maand vóór de start van het nieuwe seizoen, je abonnement te beëindigen via je account of door ons te mailen. Indien wij geen afmelding, omschreven als hierboven, ontvangen of niet tijdig ontvangen, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd.

Wij hanteren eenmalig inschrijfgeld van 17,50 euro.

Indien de betaling niet op tijd wordt voldaan, maar de lessen wel worden gevolgd, brengen wij administratiekosten in rekening.  

Bij het afsluiten van een abonnement ga je ermee akkoord dat er in tijden van een pandemie online of buitenlessen gegeven worden. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats.