Reglement

Op deze pagina vind je ons reglement. 

Inschrijving Total Move:

  • Je vult het inschrijfformulier in (deze liggen bij de balie);
  • Je ontvangt een mail met een link op het opgegeven emailadres;
  • Via deze link, kun je jouw account bevestigen. Vervolgens is het mogelijk om de app 'fitmanager' te downloaden;
  • De betalingen van het abonnement gaan via dit account. De eerste betaling dien je handmatig via Ideal over te maken via het account, indien van toepassing gaat het maandabonnement door in een automatische incasso.

Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar na een afname van minimaal 3 maanden. Zeg jij op voor de 8e van de maand? Dan geldt het opzegtermijn nog voor de huidige maand. Opzeggen? Log in op je account en klik op abonnement beëindigen. Een maandelijkse incasso loopt van 2 september 2019 tot 17 juli 2020. In de maanden juli en augustus betaal je geen volledig maandbedrag.

Een jaarabonnement is niet tussentijds opzegbaar. Wanneer je kiest voor een jaarabonnement ben je lid t/m 17 juli 2020. Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een blessure, kunnen de gemiste lessen omgezet worden in een tegoed voor het volgende seizoen. Het afsluiten van een jaarabonnement geeft flinke korting en is mogelijk t/m 1 januari 2020. Na 1 januari 2020 sluiten wij alleen nog maandabonnementen af. Indien jij in het volgende seizoen geen gebruik meer wilt maken van ons aanbod, dien je in de laatste maand vóór de start van het nieuwe seizoen, je abonnement te beëindigen via je account in fitmanager (via de knop 'abonnement beëindigen'). Indien wij geen afmelding, omschreven als hierboven, ontvangen of niet tijdig ontvangen, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd.

Wij hanteren eenmalig inschrijfgeld van 17,50 euro.

Indien de betaling niet op tijd wordt voldaan, maar de lessen wel worden gevolgd, brengen wij administratiekosten in rekening.  

Zowel een jaarabonnement als een maandabonnement wordt automatisch verlengd, tot je een verzoek indient om het abonnement te beëindigen. Wil jij je abonnement beëindigen? Via ons ledensysteem, Fitmanager, klik je op accountinstellingen en vervolgens klik je op abonnement beëindigen. Wij horen graag wat de reden voor afmelding is, omdat wij altijd op zoek zijn naar verbetering.