Ook in huis

Bent u geïnteresseerd in één van de onderstaande mogelijkheden?
Stuur ons dan een mail naar info@totalmove.nl 

Dansfeestjes
Vier je (verjaardag)partij bij Total Move! Met minimaal 8 vrienden en vriendinnen dansen wij op de favoriete hits van de jarige. Halverwege rusten we even uit met iets te drinken & lekkers.  Je mag zelf de lesstijl kiezen. Wil je een stoere hiphop dans, breakdance, ballet of zumba... alles is mogelijk. De dansfeestjes worden georganiseerd op zaterdagmiddag en zondagmiddag en duurt 1,5 uur. Boek op tijd, gezien de agenda van de dansfeestjes snel vol zit! Stuur ons een e-mail voor meer informatie en reserveringen. 

(Openings)dans bruiloft 
Hebben jullie trouwplannen? En willen jullie de dansvloer openen met een spectaculaire openingsdans?Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij maken een bruiloftsdans op maat, van een Cha-Cha-Cha, Rumba tot een stoere hiphopdans. Voor bruidsparen die een mooie openingsdans willen, verzorgen wij stijldanslessen. De lessen worden ingepland op een dag en tijd die u goed uitkomt! U levert de muziek aan en wij creëren een choreografie voor u.

Massage
Massages by Maresa: Wil jij na het sporten of werken even een moment voor jezelf? Dan ontvangt Maresa Beck je graag voor een heerlijke massage bij Total Move. Zij is beschikbaar op de maan- en woensdagen (vanaf 19.30 uur) met het geven van ontspanningsmassages. Andere dagen zijn in overleg mogelijk. Klik hier voor alle informatie. Neem gerust contact op via 06-15608997 voor reserveringen en meer informatie.

Workshops op scholen
Wij bieden workshops aan op het basis- en middelbaar onderwijs. Zowel losse als een reeks lessen. Indien gewenst worden de workshops afgesloten met een kleine voorstelling.

Bedrijfsworkshops
Total Move verzorgt workshops bij u op locatie of in één van de studio’s. De workshops worden afgestemd op het gewenste niveau, intensiteit en stijl. 

Bedrijfsfitness Nederland
Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement! Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Diëtist
Op zoek naar een Diëtist? Total Move Sassenheim heeft een diëtiste praktijk onder het dak. Voor meer informatie ga je naar www.voedingsstijl.nl of mail je naar mirjam@voedingsstijl.nl

Huur
Bent u op zoek naar een ruime locatie voor een workshop, repetitie of lessenreeks? Informeer dan eens naar de mogelijkheden.

Optredens
Wilt u uw feest, evenement of dergelijke opvrolijken met een dansoptreden? Wij verzorgen optredens op locatie naar wens. Klik hier om een filmpje van een van onze optredens te bekijken.