Romée van Moorsel

Do it because it makes you happy

Hee! Mijn naam is Romée. 

Ook ik begon als klein meisje bij Dansstudio Sonja. Al snel was ik dagelijks te vinden in de dansstudio en deed ik niets liever dan dansen. Na de middelbare school ben ik naar de dansopleiding in Haarlem gegaan. Na Haarlem ben ik aangenomen op de uitvoerende opleiding in Tilburg. Na 2 jaar ben ik gestopt en gooide ik even het roer om. Ik vertrok naar Bali om meer te gaan leren over yoga en meditatie. Ik merkte dat het mij hielp in het dagelijks leven om meer bewust te zijn van het lichaam en de geest. Ik volgde daar een yoga-opleiding en leerde over meditatie technieken. Het fijne aan yoga vind ik dat je er alle kanten mee op kan. Zoek je meer uitdaging, dan ga je voor de yang lessen en wil je meer verstillen ga je voor een yin les.

Nadat ik een tijdje op Bali heb gezeten ben ik naar Curaçao verhuisd. Een jaar lang heb ik daar op de lokale scholen met heel veel plezier dansworkshops verzorgd. Naast dans ben ik daar begonnen met het geven van yoga voor kinderen. 

Nu ik weer terug in Nederland ben, wilde ik heel graag bij Total Move werken. Aangezien ik tijdens mijn jeugd hier veel te vinden was, vind ik het nu extra leuk om hier nu als docent te mogen werken!

Op dit moment geef ik de Yin/Yang Yoga en de Playfull Yoga voor kids.